Bagietka orkiszowa 250g
Opis
Bagietka orkiszowa
Skład: Mąka orkiszowa typ 630, drożdże, sól, woda.
Pieczywo jest pakowane w opakowania zapewniające 4-dniową świeżość i termin przydatności do spożycia.
Dostawa kurierem paczki wysyłamy w poniedziałki (zamówienie maksymalnie do 22:00 w niedzielę) oraz w środy (zamówienie maksymalnie do 22:00 w poniedziałek) wówczas świeże pieczywo trafi do Was analogicznie we wtorek i w czwartek.
Wybierając lokalną dostawę na terenie Poznania i okolicznych gmin (Dopiewo, Tarnowo Podgórne, Rokietnica, Komorniki, Luboń, Puszczykowo) świeże pieczywo trafi do Was do południa we wtorek (zamówienie złożone do godz. 22:00 w niedzielę) lub czwartek (zamówienie złożone do godz. 22:00 we wtorek). Dowozimy również w środy do Swarzędza (zamówienie do 22:00 w poniedziałek)
Wybierając odbiór osobisty wypiek nastąpi następnego dnia od złożenia zamówienia (do godz 22:00) i odbiór będzie możliwy w godzinach 18:30-20:30 (wypiekamy od niedzieli do czwartku)
Producent jest członkiem sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska