Ciastka kukurydziane (bez laktozy, bez glutenu, bez cukru)
Opis
Ciastka maślane kukurydziane – (bez laktozy, bez glutenu, bez cukru) – ciastka, których mąka kukurydziana to podstawowy składnik. Dodatek siemienia lnianego oraz oleju kokosowego nierafinowanego czyni je wyjątkowymi. Są idealną przekąską do kawy czy herbaty:)
Dostępne w opakowaniach 150g oraz 0.5 kg
Trwałość: 60 dni
Dostawa kurierem paczki wysyłamy w poniedziałki (zamówienie maksymalnie do 22:00 w niedzielę) oraz w środy (zamówienie maksymalnie do 22:00 w poniedziałek) wówczas świeże pieczywo trafi do Was analogicznie we wtorek i w czwartek. (Oczywiście jest opcja wysyłki w inny wskazany poniedziałek lub środę wówczas prosimy o informację w komentarzu do zamówienia)
Wybierając lokalną dostawę na terenie Poznania i okolicznych gmin (Dopiewo, Tarnowo Podgórne, Rokietnica, Komorniki, Luboń, Puszczykowo) świeże pieczywo trafi do Was do południa we wtorek (zamówienie złożone do godz. 22:00 w niedzielę) lub czwartek (zamówienie złożone do godz. 22:00 we wtorek). Dowozimy również w środy do Swarzędza (zamówienie do 22:00 w poniedziałek). Oczywiście jest opcja dowozu w inny wskazany wtorek lub czwartek wówczas prosimy o informację w komentarzu do zamówienia)
Wybierając odbiór osobisty wypiek nastąpi następnego dnia od złożenia zamówienia (do godz 22:00) i odbiór będzie możliwy w godzinach 18:30-20:30 (wypiekamy od niedzieli do czwartku)
Producent jest członkiem sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska